За нас

Добре дошли в сайта на Ийст Ентърпрайз ООД за директна он-лайн търговия на едро с изделия от порцелан, керамика, стъкло, полирезин, сувенири и сезонна украса!

Моля, използвайте бутона Вход за клиенти, за да направите заявка за регистрация и да получите достъп до цените на продуктите и възможност за пазаруване през сайта. Заявката Ви ще бъде разгледана от администратор в срок от 2 работни дни и ще получите отговор на посочения и-мейл.
За допълнителна информация, моля, свържете се с нас на [email protected] или телефон 0882 453 228.Ийст Ентърпрайз ООД се занимава с внос и търговия на едро с висококачествени сувенири, порцеланови и керамични съдове, кухненски аксесоари и декоративни изделия на дома. За повече от 20 години присъствие на българския пазар, Ийст Ентърпрайз ООД се е утвърдила като един от най-големите вносители на сувенири и аксесоари за дома за страната. В каталога на Ийст Ентърпрайз можете да намерите голямо разнообразие от порцеланови изделия - сервизи, чаши, вази, висококачествени сувенири и декоративни предмети за дома от керамика, полирезин, стъкло, подходящи за различни търговски обекти.

Основната дейност на фирма Ийст Ентърпрайз ООД се състои главно в търговия на едро със стоки, внос от Китай, Тайван и Пакистан. Наши клиенти са предимно търговци на едро и дребно, както от България, така и от други съседни страни и държави от Европейския съюз.

Ийст Ентърпрайз ООД предлага на своите клиенти богат асортимент от:

Порцеланови и керамични изделия за дома
Фирма Ийст Ентърпрайз ООД работи с крупни предприятия от Китай, Тайван и Пакистан, чиято продукция е известна по цял свят. В нашия каталог ще намерите голямо разнообразие от порцелан и керамика за дома на едро: сервизи за хранене, чаши и сервизи за чай и кафе, детски сервизи за хранене, съдове за сервиране и съхранение, кухненски аксесоари, саксии и вази за цветя и декоративни предмети за дома от порцелан и керамика с безкомпромисно качество и модерен дизайн.

Сувенири и декоративни изделия от полирезин
Фирма Ийст Ентърпрайз внася на българския пазар и търгува на едро със статуетки и сувенири, изработени от синтетичния материал полирезин. Изделията от полирезин са леки, но същевременно здрави, освен това материалът позволява изработване на комплексни форми, и оцветяване с богата палитра от цветове, при това с напълно безвредни бои. Именно затова сувенирните изделия от полирезин са предпочитани за декорация на дома и като практични аксесоари за дома и офиса. Каталогът на фирма Ийст Ентърпрайз включва голямо разнообразие от стоки от полирезин като свещници, часовници, касички, преспапиета, декоративни фигурки, статуетки и други сувенири.

Сезонна и празнична украса
Ийст Ентърпрайз предлага богата селекция от сезонна и празнична украса на едро. Сезонните селекции на Ийст Ентърпрайз включват двата най-големи български празника -  Коледа и Великден. През сайта на Ийст Ентърпрайз и на място в нашия търговски сайт можете да закупите на едро коледна украса, музикална и светеща и украса за елха, великденска и пролетна украса, тематични сервизи и аксесоари за сервиране с коледни и великденски мотиви от порцелан, керамика и полирезин. Освен това предлагаме тематична декорация, подходяща за Цветница и Свети Валентин, както и сезонни декоративни предмети.

Дизайнерски серии и ръчно изработен порцелан
Фирма Ийст Ентърпрайз е единствен за страната вносител и търговец на едро с декоративни изделия от ръчно изработен китайски порцелан. Освен това в каталога на Ийст Ентърпрайз ще откриете и специални дизайнерски колекции от дамски аксесоари и лимитирани серии декоративни предмети за дома. 


Фирма Ийст Ентърпрайз предлага разнообразни възможности за подбор, поръчка и доставка на сувенири, порцелан, керамика и декорация за дома на едро. Стремим се да осигурим на нашите клиенти най-добрите цени на пазара, съчетани с високо качество на предлаганите стоки и бързо и компетентно обслужване.

За повече информация, мнения и препоръки, свържете се с нас на [email protected]!

Сравнение на продукти